Post by misbabastomi on Feb 6, 2022 19:52:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu kulla häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Fantastiline, suurepärane ehitus – see mäng näitab, kuidas lihtsus ilma suurte muutujateta võib olla lõbus.
Tactical War: Tower Defense Game સ્ટ્રેટેજી bss
See mäng on raske, isegi strateegilise planeerimise korral kulub konkreetse torni uuendamiseks või ostmiseks liiga palju raha. Võtame näiteks keskkonna lõhkumise mündi jaoks, satute tankidega, tankid saavad palju kahju ja vajate vähemalt 400 münti, et teil oleks kasulik torn pluss uuendus. Mäng pakub vaenlase alistamisel 3, 5, 10 dollarit vahetusraha. Kuidas peaksite võitma, kui koefitsiendid on ilmselgelt teie vastu?
Jube on kõik võimalikud uuendused ja tasemed on peaaegu ületamatud, ärge installige. Vastan arendajale nüüd on mul kõik 150% uuendatud, pole enam ruumi arendamiseks, probleem on selles, kui palju raha mängides teenite, see ei anna teile täiendusteks piisavalt, uuendamine maksab liiga palju selleks ajaks, kui teil on piisavalt või kaks inimest on juba möödas
6. etapi kolmas laine on ületamatu, kuna teil on lubatud ressursse. Olen kõik tornid ära kasutanud, kuid üksused, mida ma saan endale lubada, ei suudaks seda taset ületada isegi siis, kui ma üritan hävitada ümbritsevaid puid ja kaktuseid, te ei saa piisavalt ressursse, et oma torni uuendada piisavalt kaugele, et hävitada selles olevad sõidukid. kolmas laine.
Kaota reklaamid ja muudan reitingut
Hea mäng, sellel oli palju potentsiaali, kuid kahju, et sellest loobuti, uusi tasemeid ega uuendusi polnud, vähe torne, laisad korduvad kaardid, üleüldse väga elementaarne.
Halb mängukujundus. Esimesel katsel peaaegu võimatu ületada. Olen liiga madal, et uuendada piisavalt kiiresti, et võita, välja arvatud juhul, kui kasutate oma aega ideaalselt
Tõesti hea mäng, mulle meeldis vana kooli graafika. Kahju, et sellel pole rohkem tasemeid ega erinevaid meisterlikkuse viise. Lõpetas kõik alla 24 tunni ja nüüd olen kurb. Lisage rohkem tasemeid ja režiime ning saate 5 tärni.
Palun tehke rohkem tasemeid. Hea mäng
Ilmselt on tekkinud uus probleem. Rakendus lülitab mu telefoni välja ja ei lase sellel pärast taaskäivitamist rohkem kui 2 minutit sisse lülitada. Desinstallisin rakenduse ja nüüd töötab mu telefon hästi.
See on korras. Ma ei valeta ega ütle, et see on hea... sa ei teeni kakluse ajal piisavalt raha, et baasi tegelikult kaitsta. Ma kaotasin 3. taseme kolm korda järjest lol.
Kuuendal tasemel ei saa isegi kolmandast lainest läbi. Ärge koguge piisavalt punkte tornide püstitamiseks või nende uuendamiseks ilma 8/10 elu kaotamata. Kas nad liiguvad liiga kiiresti või siis ei suuda relv selle kiiruse jaoks piisavalt kiiresti tulistada, kui see on täielikult täiustatud, ja isegi kui mul on üks või kaks täiustatud seadet, mis tulistavad laskekaugusel, jääb neile alati natuke tervist alles ja saan hakkama, olen peaaegu valmis. see 3 eluga, laadib üles klipi, mis näitab teile, mida ma mõtlen homse tervisega seoses.
See on nii sõltuvust tekitav mäng. Kui teil on strateegia, pole selle lõpuleviimine liiga keeruline. Olen avastanud end regulaarselt kõiki tasemeid läbimas ja mängu lähtestamas, et seda kõike uuesti alustada. Tõesti lõbus, reklaamid ei ole liiga pealetükkivad. Üks parimaid mobiilimänge minu arvates. Ma lihtsalt soovin, et tasemeid oleks rohkem.
Päris tavaline TD-mäng, mis võiks kasutada mõningaid globaalseid uuendusi, et suurendada kasumit, vähendada tornikulusid jne. Samuti oleks tore, kui mängul oleks mingisugune liivakast. Võib-olla on midagi sellist, nagu vooru jaoks saadaoleva sularaha jätmine, teie kogu teenitud raha, kui olete teeninud sellele kaardile 3-tärnise hinnangu. Teise võimalusena muutke see lukustamatuks režiimiks, mida saab osta alles pärast seda, kui kõik tasemed on läbinud 3 tärni. Midagi sellist annaks mängule rohkem kordusväärtust.
Uskumatult lõbus ja sõltuvust tekitav. Olen saavutanud igal tasemel 3 tärni ja soovin, et neid oleks rohkem!!! Võitmiseks pole raha vaja ja reklaamid ei ole ülekaalukad. Täiuslik mäng.
Palun lisage sellele mängule rohkem tasemeid... Ma pean mängu uuesti alustamiseks desinstallima ja uuesti installima... lihtsalt selleks, et saada väljakutse Uus värskendus on väljas, kuid uusi tasemeid pole... Tõesti!
Minu soovitus ärge seda mängu mängige ja kui te seda mängu mängite, ärge kulutage nendega raha, nad lõpetasid täna mängu täiustamise. Sain teate, et nad said värskenduse, selgub, et see on bs, täiustusi pole tehtud. Ärge makske versiooniuuenduste eest, sest selle mängu värskenduse tegemisest on möödunud rohkem kui aasta, see on hull. Inimesed on küsinud rohkem tasemeid juba üle aasta.
Olgu, lahkun sellest arvustusest teist korda, sest ma pole kindel, mis juhtus minu juba kirjutatud arvustusega. See mäng on suurepärane. See on väga lõbus, kohati väljakutseid pakkuv ning sellel on funktsioone ja mehaanikat, mida teistes mängudes tegelikult ei leidu. Ainus probleem on see, et kaarti on ainult 20. Nii et lõpuks olete sellega lihtsalt läbi. Kuigi see oli suurepärane, kuni see kestis. Pane välja rohkem kaarte ja minu hinnang tõuseks.
See on hea, kuid valmistab pettumuse? ootuspäraselt on palju reklaame, kuid hästi tehtud mängus on see hea. Mul kulus selle mängu mängimiseks mõnes vaba aja kohas umbes kuu aega ja tasu viimase taseme lõpetamise eest? veel üks reklaam. ei mingit erilist lõppüksust ega "palju õnne mängu võitmise puhul!" lihtsalt. Reklaam. Jällegi.
Skin Editor 3D for Minecraft Інструменти tbc
Suurepärane mäng. Tõesti meelelahutuslik. Palun, kas saaksite lisada mitmikmängu, et saaksite mängida teiste mängijate vastu ja isegi mängida sõbra vastu, kellel on mäng teise seadmesse installitud. Sarnaselt Bloonsi tornikaitse mängudele. See oleks väga teretulnud ja arvan, et see teeks teie mängust 5 tärni.
Võitmise eest ei tasu maksta, raske (kuid mitte võimatu) väljakutse, lihtne mänguviis. Ainus, mis mulle ei meeldi, on tasemete väike arv ja see, et kogute palju sularaha, millel pole sellega midagi pistmist. Üldiselt suurepärane mäng piiratud aja jooksul.
Liiga palju reklaame – neid ei saa alati 3 sekundi pärast vahele jätta. Tegelikult, kui proovite mõnega, suunab see teid lihtsalt poe lehele. Ja kui kavatsete mainida, et neid saab keelata, siis laske kulu märkida
See on hea, kuid liiga palju reklaame. Mäng pole piisavalt hea, et raha kulutada.
Liiga lihtne. Väga elementaarne mäng
Ausalt öeldes väga lõbus mäng, mitte liiga lihtne ega keeruline. Reklaamid pole liiga sagedased. Soovin, et tasemeid ja edenemist oleks rohkem, kuid veel on palju.
Pole lõbus, miks te võite küsida, sest vaid paar missiooni raskusastmes tõuseb kiiresti 7-lt 100-ni, olen proovinud 3. taset kümme korda ja ikka pole jõudnud 4. tasemele. Ausalt öeldes, installige see mäng, kui olete mänginud kõiki tornikaitsemänge. 1 täht.
Üks parimaid mänge selles žanris!... See nõuab uusi viise lahenduste leidmiseks igale tasemele. Strateegia on kõik! Planeerige oma käik enne selle elluviimist. Selles mängus pole ühtegi reklaami, mis on alati pluss. Siiski ootan uusi tasemeid ja täiendusi!. Üldiselt üks parimaid mänge ... Lihtne, kuid lõbus
Väga lihtne tornikaitsemäng, peate mängima ainult nii, nagu arendaja soovib või te ei lõpeta taset 3 tärniga
Soovin, et oleks võimalus alustada rohkema sularahaga. Läheb liiga raskeks ja igavaks. ☹️. ok, võib-olla pole igav õige termin. Mõlemal juhul ei saa ma selle mängimist lõpetada. Olen tasemel 14 ja tasemed hakkavad otsa saama. Lühidalt = rohkem tasemeid. Veel relvi. rohkem uuendusi. 👍😁💔
Väljakutsuv, kuid palju rahuldust pakkuv!
Soovin, et valik oleks pool tärni, sest annaksin sellele mängule hindeks 4,5. See on lõbus tornkaitse (TD), mille saab lõpetada ilma raha kulutamata. Need, kes kurdavad, et see on liiga raske, on kas äärmiselt kannatamatud või pole varem TD-mänge mänginud. Minu ainus probleem on see, et mitmel tasandil on võimatu torne ehitada, kuna mängunupud on teel... mitte sellepärast, et see on "keelatud ala". Kui teile meeldivad TD-mängud, proovige seda.
Palju nalja, kuidas võita.
Suur potentsiaal, kuid pettumus. Mulle meeldib lihtne paigutus ja mängumehaanika. Kuid kahjuks on tasemed liiga elementaarsed. Nad kõik järgivad sama jalaväe mustrit, siis tankid ja tasemed muutuvad tõesti korduvaks. Iga tase on ka liiga aeglane – veedate pool ajast lihtsalt ootamas, kuni ründajad kaardil ringi rändavad. Ma lisaksin uusi vaenlasi (lendavad) ja 2x ja 4x kiiruse valiku. Lisaks võimalus boonuse saamiseks järgmisele lainele varakult helistada.
Ok mäng, aga niipea, kui teete paigutuses või versiooniuuenduses ühe vea, olete lõpetanud ja peate taaskäivitama, kuna olete sellel hetkel Therr taseme jaoks viltu, muutub tüütuks.