Post by misbabastomi on Feb 6, 2022 19:55:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ chybové kódy primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Plusy: Slušná hra s pekným grafickým štýlom a citlivým ovládaním. Nevýhody: Na rozdiel od názvu to nie je multiplayer ako iné .io hry. Od začiatku je jasné, že pretekáte s AI protivníkmi. Preteky sú krátke a po každých pretekoch je reklama.Niekedy sa to pokazí a dá 2 reklamy. Myslím, že som viac času trávil reklamami ako hraním hry. Keď sa dostanete do Arény 18, nemôžete hrať. Obrazovka zhasne a prestane reagovať. Čakal som 12 minút a nič. Nestrácajte čas.
Race.io Perlumbaan kaan
Kedysi som hru hrával často, ale zrazu vždy, keď kliknem na RACE, hra sa zasekne. Prosím pomôžte.
Po stiahnutí sa ani nespustí. Výkriky na internet a Wi-Fi, ktoré sú všetky zapnuté a spustené. Nedalo sa ani naštartovať
Táto hra je dobrá, ale problém je v **ADS** po každých pretekoch, či už zvolíte možnosť mince alebo možnosť odchodu, MUSÍTE SI VIDIEŤ REKLAMU. Toto je len dráždivé.
Milujem spôsob, akým vždy vyhrám a grafika je skvelá a hrateľnosť je dokonalá a ovládanie je mimoriadne dokonalé a ak by som to mohol ohodnotiť jedným z 10, bolo by to 100
Príliš veľa fuzzikálov a málo oddychových súst. by prospelo bezbariérovému prístupu.
Príliš veľa reklám. Reklama po každých 20 sekundových pretekoch a niekedy aj jedna navyše. Hneď po prvom spustení menu sa prehrala reklama
Aké je zažiť let medzi pylónmi takmer na vlastnej koži? To zistíš v novej hre Red Bull Air Race 2.
reklamy reklamy reklamy!! po dokončení pretekov musíte čeliť reklame. vďaka tomu je hra nudná, ale inak je úžasné súťažiť s ostatnými
celkom dobrá hra, len si želám, aby bolo získavanie mincí jednoduchšie.
Zábavná hra, ale v skutočnosti to nie je online hra. S ostatnými sa nehráte a v niektorých momentoch vás to môže nudiť. Lepšie, aby bola táto hra lepšia, je urobiť ju skutočne online ako 5 hviezdičiek
Dobre
Veľmi dobrá hra 👍
Je úžasné, že máte všetky tieto rôzne možnosti áut, nielen chlapcom sa tieto typy hier môžu páčiť, majú niekoľko farieb, ktoré sa dievčatám páčia vo farbách Evan, ktoré sa páčia chlapcom, a je to zadarmo
Hra je navrhnutá tak, aby vám umožnila vyhrať. Žiadna skutočná výzva.
Milujem túto hru, ale 3-hviezdičkový kvôli nepotrebným reklamám musím po každom zápase čakať 10_15 sekúnd, oprava, že To je môj jediný problém
Race.io Poygalar qdhn
Je to skvelá zábava, kým sa nedostanete k 2400 trofejám. v tomto bode sa vždy nájde „hráč“ so smiešnymi vysokými bodmi, ktorý odpáli všetkých ostatných. Stále som dokázal zbierať trofeje, ale prísť prvý sa nikdy nestane kvôli týmto drsným 36 000 trofejným hráčom.
milovať hru! reklamy boli jediným problémom, ale celkovo skvelá hra!
Sadnite si za volant a začnite jazdiť už dnes. What are the best free 3D preteky Hry online? Grand Prix Hero · TinyTownRacing · Parkour Race · Endless Truck
stiahnite si radšej ridera
Preklad slova „ race ” z angličtiny do slovenčiny
Toto je pekná hra, ale ak túto hru odinštalujeme, vždy prídeme o naše dáta, takže si prosím vytvorte dobrý systém na ukladanie dát pre autá a mince
Chcel som si zahrať túto hru, pretože som bol fanúšikom identickej hry s názvom Rider. Ale už po načítaní hry som si uvedomil, že grafika je hrozná a ovládanie neohrabané. Aby som bol úprimný, nič v hre nie je dobré, oveľa lepšou možnosťou je ísť hrať na jazdca, pretože reklamy nie sú také časté, grafika je dobrá a ovládač je plynulý.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi bva
PLAY REAL TIME MULTIPLAYER NOW! Jump online to RACE and DRIFT against live opponents! JOIN THE RACING APP REVOLUTION.
povedzme, že v 90% prípadov, keď vyhrám, nedostanem svoju korunu alebo zlato. kedykoľvek sa idem pozrieť na autá, pokazí sa to a vráti ma späť na hlavnú obrazovku. ak sa pokúsim sledovať reklamy na bonusové zlato, reklama sa preskočí a vráti ma späť na hlavnú obrazovku.
Yh, hra je pekná, ale je offline, už nie je zábavná, ako keď sa pretekári len neustále prehrávajú na určitej úrovni, ale aspoň žiadne strašné reklamy. Yh pekne
Tejto aplikácii dávam tri hviezdy hlavne preto, že kedykoľvek prehrám vyskakovacie pridania a som nahnevaný, prvá vec, ktorú vidím, sú vyskakovacie pridania, ďalšia vec je, že kedykoľvek postúpite na vyššiu úroveň do inej arény, budete potrebovať viac bodov za trofej. nie je potrebné znižovať trofejové body.
Je to úžasná hra, v ktorej môžete robiť veľa trikov a existuje veľa iných motoriek, aby ste v tom pokračovali
Je to super cool a vždy budete na prvom mieste A môžete si vybrať auto
v pohode
Car Racing Games 3D- Xtreme Car Race Free Games ... Wildshade: fantasy horse races ... Pretekajte a driftujte na io aréne a vyhrajte pretekárov!
falošný multiplayer všetko npc, ale zábavná hra, hoci len falošný multiplayer ma núti dať 3 hviezdičky, už som na 3. mieste a v žiadnom prípade by som nemohol dostať prvé miesto v celej hre... začnite sa cítiť nudne, nie je zábava vyhrať celú hru
Zábava!, ale dajte nám prosím viac ako 3 skladby...Dokonca ešte 1 alebo 2 viac, posuňte túto hru na vyššiu úroveň. Ešte pár bodov...aby sme sa udržali nad hranicou 5000, musíme hrať a skórovať na prvom mieste, aby sme sa dokonca posunuli vpred...v každom prípade je to názor jedného človeka, ale ja som hráč, ktorý neverí, že viem, čo by zákazník "ja" rád vidím. Som tiež obchodník a musíte vždy udržiavať svoju klientelu šťastnou alebo blízko k nej, ale viac skladieb je absolútnou nevyhnutnosťou.
Dosť zlé. Zdá sa, že sa hráte s robotmi, aj keď sú to údajne skutoční ľudia. Naozaj útržkovité. Tiež veľa reklám. Existujú lepšie hry tohto druhu, aj keď samotná mechanika je v tejto hre celkom zábavná, tbh.
Moje skúsenosti s touto hrou sú celkom dobré👌. Je to veľmi príjemné... aj keď mu niektoré veci chýbajú. Po prvé, hra by mala mať nejaké prekážky. Ďalej by hra mala obsahovať nejaký typ tlačidla, vďaka ktorému pôjdete rýchlejšie. KONEČNE by hra mala mať rôzne módy.
je to dosť návykové, ale po chvíli to začne byť otravné, pretože máte najlepšie auto, ale najlacnejšie autá sú také rýchle ako vaše a možno keby mali možnosť predávať staré autá
Príliš veľa reklám o tom niet pochýb. Namiesto toho, aby robili reklamy po každých pretekoch, mali mať reklamu po otvorení hrudníka a zdvojnásobiť to.
ok hra naparadu
Pekný
Vyžaduje viac cieľov v hre. Hrám ďalej, pretože vždy dostanem prvé miesto.
Stále som prvý. Nie je to super?🥇🏆🎖️🏅l
Taká dobrá hra... Bolo by 5 hviezdičiek, keby nie šokujúco otravné reklamy KAŽDÉ JEDNÉ PRETEKY
Táto hra obsahuje príliš veľa doplnkov a niekedy ukazuje nedostatok internetového pripojenia, aj keď som bol online, ale stále je to v poriadku a skvelá hra.