Post by boyjumppotimig on Feb 10, 2022 6:07:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченну кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Привіт, Хегін! У мене є пропозиція: речі, які ми купили, але не використовуються, їх можна перепродати, щоб вони не накопичувалися (повністю) у сховищі. Ця гра дуже весела і захоплююча, але останні кілька місяців дійсно дратують, оскільки часте обслуговування системи навіть через день може повторюватися. Чому?
тільки минулої ночі технічне обслуговування, зараз також проблема не вдалося ввійти, немає з’єднання? . Мій інтернет дуже хороший! Я відкриваю youtube дуже плавно. якщо я відкрию цю гру, немає з'єднання, спробувати ще раз пізніше?. дратує
Найкраща гра. Я люблю цю гру, і мені завжди подобається грати в неї зі своїми друзями та двоюрідними братами. Я просто подумав, що фотографії, які ми робимо в грі, я подумав, що ви можете зробити якийсь сервер, де ми зможемо поділитися ними з нашими друзями в грі. Завжди, це найкраща гра в моєму житті, і її настійно рекомендую всім тим, хто хоче знати про гру.
Це справді неймовірні ігри, але затримка просто турбує мене. Воно справді відставало і змусило мене не насолоджуватися грою, будь ласка, усуньте проблеми.
Як сказати смайликами напишу 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💗💗💖💖
Я ненавиджу міні-ігри, катання на ковзанах і конструкцію, я кажу, що це занадто важко, будь ласка, не давайте мені цю гру, якщо ні, я скажу своєму другові і не завантажуйте цю гру, я ненавиджу цю гру
Прикольна гра ставлю 5 зірок
дуже гарна гра
Мені дуже подобається ця гра, вона така чудова, але меблі надто дорогі, і будинки теж, тому, будь ласка, зробіть будинки дешевими, щоб ми могли їх купити, і якщо з’явиться кнопка виготовлення сукні, будинків, меблів, аксесуарів тощо. ми можемо зробити безкоштовними для когось, наприклад, для наших друзів, для початку гри. і тримаємо за це ціну, як ми хочемо. ДУЖЕ ДЯКУЮ
Мені дуже подобається ця гра. Мені дуже весело в цій грі, це дуже весела гра, але 1 питання, чому не вдалося ввійти, будь ласка, виправте це!
Я не ставлю 3 зірки, тому що Reson 1-це потрібно багато мережі та заряджати Reson 2- Я не можу правильно зрозуміти гру Reson 3- ігрові речі так дорогі Екс-сукня, меблі я поставив 2 🌟 зірки, тому що Reson 1-місця, де так гарно Reson 2- деякі ігри цікаві 😊😊 Але я так люблю гру
Я люблю цю гру 1-го..але тепер після оновлення різдвяної події я не можу грати в гру Obby Race, щоб забрати свою корону, і одна річ вона застряє, коли я виконую завдання..будь ласка, виправте це для...
Привіт з України! Гра чудова, але у мене є одне запитання, чи можете ви зробити вартість меблів, можливо, трохи меншою, тому що я не можу зібрати 9 тисяч на будинок, а потім 4 тисячі на меблі, я не можу пожертвувати кожен раз. Дякую, що прочитали
Мені це подобається, але я навіть не можу більше оновлюватися, і коли ти намагаєшся купити одяг, це як біс, я більше не можу купити свої улюблені речі!
Дуже весела гра. Але речі занадто дорогі. Можна зменшити😄
Ічнем Бборненгборненг хумануні
Гра змусить вас дивитися рекламу, але не дасть вам винагород. Мої відгуки теж видаляються.
Це весело, це чудово, але не так весело, це не дає, як торгівля, як домашні тварини, ти знаєш, що ти не користуєшся, і подобається це коштує багато грошей, так що так
Це дійсно весело, але я просто хочу отримати безкоштовні дорогоцінні камені щодня, наприклад 600
Ця гра весела і все, але, здається, ця гра зовсім не хоче, щоб я грав. Це застряє, поки я входжу, як святий Ісусе Христе! Чому це завжди так?! Я можу входити в систему лише час від часу, маючи певну удачу! У мене так багато місця для зберігання, і навіть моя мережа працює нормально, але ця гра взагалі не працює! Ненавиджу це.
Це хороша гра, але все так дорого. Я хотів би, щоб ви могли отримувати 100 або 50 безкоштовних дорогоцінних каменів щомісяця. Крім того, це дивовижна гра.
Гарна гра, але.... Я не грав у цю гру вже 3 дні, і сьогодні я відкрив гру, і мені начебто вона показала оновлення зараз, і я записав її, і після оновлення вона показала мені оновлення зараз, я був схожий на так, але Я думав, що це просто збій, і я знову записав його на плівку, але він просто показував оновлення знову і знову, і я вимкнув телефон, а потім знову ввімкнув його, і він показував те саме ОНОВИТИ ЗАРАЗ!!!!!!!! 😠
Все добре, окрім реклами. Щоразу, коли я намагався отримати свої винагороди за допомогою реклами, реклама взагалі не вискочила й застрягла. Іноді так і роблять, але з низьким шансом. Я вже пробував це на IOS та Android, але реклама все ще не з’являється. IOS має цю кнопку (X), яка насправді не працює, а в android просто чорний екран. Навіть якщо я спробую перезапустити гру, я не зможу отримати свої 3-кратні винагороди. Будь ласка, усуньте цю проблему.
Це одна з моїх улюблених ігор, це дуже весело і є чим зайнятися. Люди в грі теж приємні. Я тільки хотів би, щоб вони додали більше одягу, волосся та аксесуарів. Було б набагато веселіше грати, якби ви могли одягнути свого персонажа з більшою кількістю варіантів і одягом, який також популярний у реальному житті. В іншому у мене немає претензій і я дуже рекомендую грати в гру!!
Кот добре грає
Мені подобається, є дуже багато цікавих ігор. Якщо вам подобається ця гра, я віддаю перевагу вам «PK XD».
Ці по до ж
Ця гра така хороша, але щотижня ми оновлюємо чому, скажіть мені, і ця гра хороша, але не безкоштовна, дякую. 🤗
Я хочу поставити лише три зірки, тому що ви не поважаєте гравців. Я звик любити грати в цю гру. Це включає багато особливих випадків, як ми робимо в нашому реальному світі. Це наш інший маленький прекрасний світ. Але це просить мене оновлювати двічі (завжди). Я не влаштовую цей випадок. І я не можу увійти до свого облікового запису в потрібний час. Мені завжди доводиться чекати приблизно 10 хвилин. Чому?? Будь ласка, виправте це. Я думаю не встановлювати цю гру.
Я дуже люблю цю гру, одягаю будинки та міні-ігри, все ідеально, але в мене є одна проблема. Я дам тобі 5 зірок, я думаю, що ти не хочеш виправляти, тому що не хочеш давати монету😒
Сміття гра не може увійти в гру, просто кидає мене на головний екран, я ненавиджу її зараз, просто думаю видалити🤬🤬🤬🤬🤬💜
будь ласка, виправте вибір міста. Мені важко їхати в будь-яке місто, яке я хочу. якщо я їду в інше місто і мушу повернутися до міста, я завжди відправляю спам, я повинен знайти когось, хто там. будь ласка, виправте це
Я щойно завантажив цю гру, щоб побачити, що різдвяне оновлення закінчилося. Оновлення закінчено, але я все ще страждаю від тієї ж проблеми: буде показано «ЗАвантаження 86,00%», а після цього екран завантаження застрягне. Будь ласка, виправте це якомога швидше. А також я не можу подзвонити HAEGIN, тому що це не мій телефон. Екран цього телефону повільно набуває жовтого кольору (це означає, що дисплей цього телефону пошкоджується). 👎👎ꨄシCᴜᴛᴇMᴇᴇɴᴜシꨄ
Я люблю бебру
Гра стає нудною і нудною. Майже всі речі тут продаються за реальні гроші. Наскільки я пам’ятаю, це дитяча гра, тож як діти можуть дозволити собі ці дорогі речі, навіть якщо вони теж їх хочуть. Гравці потроху звільняються. Якщо ви хочете, щоб ваші гравці залишилися, поверніть час, коли все, що ви купуєте в грі, безкоштовно. Вибачте, але, так, це правда:/ Я любив цю гру раніше, але все вже змінилося. Я ставлю лише дві зірки за цю гру>:/
Гаразд, я отримав цю гру вчора, і хоча вона дуже добре допомагає мені зайняти одяг, машини та інше дуже дороге, як і кожна гра, здається, що вони шукають лише ваші гроші, але деякі люди не можуть дозволити собі платити реальні гроші грати в гру, якби ви значно знизили ціни, ця гра була б 5-зірковою, людям потрібно було б веселіше, але це позбавляє від задоволення
Airplane Chefs - Cooking Game Arkadne igre scs
У грі повно помилок, я не можу виконати завдання, тому що гра вилітає, і ви повернетеся на домашній екран, купувати Vvip - марна трата, тому що я не можу виконувати завдання, вважаючи, що заробляти корони - це занадто до біса важко
Мені подобається ця гра, але все, що я хотів купити, дуже дорого! Чи не могли б ви знизити ціну? :^