Post by boyjumppotimig on Feb 10, 2022 6:13:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
odlična igra, samo ena stvar je. Nisem prepričan, ali sem samo jaz, vendar se zdi, da je rick ali priboljšek zgrešen. igral sem dogodek morty games, vendar ne morem pobrati predmetov, morda imam kaj opraviti z novo akcijo sprinta ali kaj podobnega
Rick and Morty: Pocket Mortys Simülasyon ztnk
To je dobesedno Pokemon, razen trdega načina in, kolikor lahko rečem, plačati za zmago. Tej igri sem dal solidno priložnost, a če si kdaj želiš narediti KAR KOLI, moraš mleti 3 ure, da dobiš dovolj denarja za dovolj serumov za celo en boj. Zmanjšajte težavnost ali vsaj naredite preprost način. 90% te igre je zabavne, samo ni zabavna. 2 zvezdici, ker je bilo zabavno, dokler ni postalo mleto.
To je odlična igra, vendar se igra vsake toliko časa prikaže na nalagalnem zaslonu. Morty je tam in se še naprej nalaga, se nalaga in se še naprej nalaga. Ne vem, kaj je narobe z aplikacijo, ne vem, ali je težava z mojim telefon, vendar nisem mogel v celoti igrati te igre
Iger je pokvarjenih na tone, če sem vključil tudi ljudi, ki se soočajo s to težavo, če je igra trajno obtičala na nalagalnem zaslonu, ko prvič kliknete igro in se ne bo naložila mimo tega
Rick and Morty: Pocket Mortys Simülasyon ztnk
Ne nalagam, spomnim se, da sem to igral pred enim letom in sem hotel znova igrati, vendar se ne nalaga
v najboljšem primeru je v redu. nekatere težave, ki jih imajo drugi, sem osebno izkusil (shranitve, izginotje stvari, itd.), a razen tega je precej zabavno.
To je zabavna igra, vendar sem moral igro pred časom izbrisati, ker sem jo nehal igrati in sem se želel vrniti, da bi jo igral, vendar ne morem dobiti nazaj svojega starega napredka in sem porabil nekaj denarja na ta račun ali je treba to popraviti ali pa hočem denar nazaj...
Dobra igra. Na žalost je moja igra obtičala in neskončna bitka, ki sem jo končal in je zdaj obtičala. Tujec me kar naprej napada in brez Mortyja, ki bi se boril, igra samo sedi tam. Ne more teči, ne more končati, ker je že zmagal. Tukaj bi lahko uporabili večji popravek napake.
Mislim, da ta igra ne prinaša veliko denarja, zato jo zaprejo, vendar jo lahko še vedno namestite, vendar ne bo delovala in jezen sem, ker ne morem igrati, ker vidim svojega prijatelja, vendar mi ne dovoli igrati in igra je videti zelo zabavna, zato je morda namenjena nastavljanju telefonov, so to že storile druge igre, vendar zato, ker sem moral malo počakati, da sem dobil te igre, in to igro poskušam prenesti več mesecev
Ne morem posodobiti te aplikacije. Moje druge aplikacije so se posodobile, ta pa noče. Imam potreben prostor za posodobitev. Moj telefon ni problem. Igra je. Najnovejša posodobitev igre povzroča veliko težav ljudem. Nekateri ljudje so izgubili ves svoj shranjeni napredek iz najnovejše posodobitve. Zaradi te težave sem zamudil Halloween Mortys. Mislim, da te igre ne morem igrati do naslednje posodobitve. Zavračam odstraniti in znova namestiti ter začeti znova. Zelo sem zgrožen nad tem. POPRAVI TO IGRO!
To igro sem igral, ko je prvič izšla, in bila je zelo zabavna. Nekaj časa sem nehal igrati, potem pa sem se vrnil k temu, da je popolnoma drugače. Bilo je MNOGO težje igrati in skoraj nemogoče dobiti značko. To me resno jezi. Da ne omenjam, da ne morete kar tako kupiti mikročipa ali ga najti na zemljevidu, kot ste nekoč, zaradi česar je Mortysa veliko težje ujeti. Zelo sem razočaran in nočem dati svojega denarja za igro, ki se je tako negativno spremenila.
NEVERJETNO!!! Če bi le portalna pištola delovala tako, kot bi jo lahko uporabljali, pojdite na določena področja, bi bilo bolje, a tudi brez nje je še vedno super
Ne morem odpreti preklete igre. Večino časa se zatakne na nalagalnem zaslonu z obrazom Mortys. Ni važno, ali imam povezavo ali ne, se tam zatakne in ne morem igrati. Ali lahko to popraviš
Nisem se mogel igrati. Ne bi se naložil po prvem »Nalaganju ...« Moral sem sprejeti poraz in izbrisati aplikacijo v 5 minutah po prenosu.
To je samo pokemon, bolj dolgočasen. Razumem, da je to bistvo, vendar to v resnici ni izgovor. Pokemon je spodobna serija, a moja glavna težava je, da se igranje ponavlja. Ta igra samo vzame to ponavljajoče se igranje in ga naredi bolj ponavljajoče. Če ste ljubitelj pokemonov, boste morda želeli igrati to igro. Če pa ne marate pokemonov, ta igra RES ni za vas.
Igra je precej super, vendar naletim na nekaj napak, ko igram igro. Ta igra je neuporabna pri mobilnih podatkih, vendar dobro deluje na wifi. Čeprav me pripelje do zaslona reže za shranjevanje, nato pa gre na zaslon za nalaganje, ki traja predolgo za nalaganje.
Igra je izredno zabavna prvih nekaj ur, ko odkrivaš stvari, nato pa čez nekaj časa hitro ugasne, ko ugotoviš, da v igri ni veliko, počneš isto stvar znova in znova, dokler nisi utrujen ? dokler ne končaš z igro? Igra ima tudi veliko napak, zaradi katerih moram znova zagnati napravo in izgubim določeno smrt
Ne bo mi dovolil naložiti v igro, pred tednom dni je delovala v redu, vendar je postajala vse počasnejša. Mislil sem, da je morda moj internet, vendar imam neomejene podatke in je začetek meseca in je še vedno počasi, mislil sem, da je morda prostor Počistil sem veliko prostora in ni naredil nič. Mislim, da je igra tista, ki se pokvari, če je tako, prosim, poskusite popraviti. Všeč mi je ta igra in ne bi rad odstranil namestitve samo zato, ker ne morem naložiti.
Igra mi je bila všeč vse do danes, ko se je zataknila na zaslonu »Najdenih je bilo več shranjenih«. Zadnjih petnajst minut sem klikal na zadnje shranjevanje, vendar mi še vedno ne dovoli igrati. To je nadležno, prosim za pomoč. Želim nadaljevati z igranjem.
Ta igra mi je všeč, vendar mi pravi, da moram posodobiti, ko ne morem. Torej, če ne odpravijo te težave, ostane 2*
Nisem prepričan, ali je to moj telefon ali vaša aplikacija, vendar igre niti ne morem igrati brez resnih napak ali se preprosto zruši. Absolutno obožujem Ricka in Mortyja in tudi to igro sem imel rad, vendar dokler ta napaka ne bo popravljena, z žalostjo povem, da bo moja ocena ostala pri 2 zvezdici.
1 igra 1 sezona ok, všeč mi je
Hahahaha :'D
Rick and Morty: Pocket Mortys Szimulációs játékok xghg
Ta igra je neumno pokvarjena. Igral sem misijo v načinu kampanje, nato sem premagal nekega tujca v dimenziji, ki se ne spomnim njegovega imena, potem sem zaprl igro in ko sem jo ponovno odprl, me je izzival, vendar ni imel Mortyja, tako da je moj lik je bil ravno obtičal in čakal, da se premakne, zato sem ponovno zaprl aplikacijo in zdaj sem zaljubljen. Neumna neskončna zanka, kjer se ne morem premakniti in takoj izzove zdaj ne morem storiti ničesar, kar ima tako neumna napaka uničil mojo izkušnjo, ne morem več igrati
To je odlična igra, odločil sem se, da jo ponovno poberem po približno dveh letih, vendar imam enak problem vsakič, ko jo znova namestim. V petih letih s tremi različnimi telefoni sem lahko igral le kratek čas, preden se igra zaklene in ostane samo na nalagalnem zaslonu ali v glavnem meniju. Poskušal sem ga ponovno namestiti, vendar to ne pomaga. Če igra deluje na vaši napravi, vam toplo priporočam, da igrate Pocket Mortys.
Rick and Morty: Pocket Mortys Szimulációs játékok xghg
Čudovit Poképort Ricka in Mortyja. Edini razlog, zakaj ne želim dati štirih zvezdic, je, ker je res težko (skoraj nemogoče) premagati drugega šefa Ricka, ne da bi plačali kupone Blipza (s pravim denarjem), da bi dobili dodatno Mortyjevo moč. Če je to edini način, da lahko s tem zaslužite, naj bo tako. Toda dodajte vsaj nekaj vsestranskosti v animacije napada. Nihče ne mara videti istega svetlobnega zavijanja za vsak posamezen napad. Drugače pa toplo priporočam 😊
Zaslon za nalaganje je v neskončnem načinu. Vse sem odstranil, počistil predpomnilnik, izbrisal pomnilnik. Obrnil sem se celo na podporo in rekli so, naj naredim to, kar sem pravkar naredil, tako da ne pomaga. Vanjo sem vložil toliko denarja, zdaj sem razburjen, zato te igre ne priporočam, dokler razvijalci ne odpravijo težave! Ampak igra mi je všeč, medtem ko deluje
To je moja najljubša igra
Farming Simulator 16 સિમ્યુલેશન hsi
Ne naložim svojega računa, omogoča mi, da ga izberem in se naloži, nato pa se vrne na zaslon za shranjevanje.
Zabavna igra. Želim si, da bi ga lahko igral lol. Težavo imam tudi z zaslonom za nalaganje. Včasih igra deluje, včasih ne. Če pogledamo druge ocene in nekaj objav na Redditu iz leta 2019, se zdi, da ta težava ne bo kmalu izginila. Hudo, ampak o drugih priložnostih za izgubljanje časa!
kot vsi drugi pravijo, se aplikacija zruši ob zagonu. Videti je, da razvijalec niti ne želi popraviti ali vsaj obvestiti ljudi, da se na tem dela. Če se to kdaj popravi, bi morali igralci dobiti nekakšno nadomestilo v igri za frustracijo, ki jo to povzroča.
ko sem ga prvič igral, NE MOGRAM naložiti, zato sem obtičal na nalagalnem zaslonu
Dober zaplet, vendar bi morali biti sposobni pobrati iz preteklega shranjevanja. Prijavil sem se v svoj igralni račun, tako da bi se moji podatki samodejno obdržali, če je aplikacija izbrisana in ponovno naložena, vendar se ni. bil sem precej daleč in nočem začeti iz nič.
Mogoče bi lahko dodali način za nakup več bolezni, če jih morate združiti, če jih ne najdete na svetu, morda bi lahko dodali to in dodali podoben sistem izravnave ali rekli, da imate tri stopnje 100, v redu, lahko jih prodate in dobite 20 kuponov za vse njih
Če imate težave z nalaganjem, NE odstranjujte. Počistite predpomnilnik v nastavitvah aplikacije in ne shrambo. Če to počistite, bo vaš napredek izgubljen. To je zabavna motnja, ki povzroča odvisnost. Lahko pa z manj ponavljanja in več zgodbe.
Igra mi je zelo všeč, vendar mislim, da bo dodajanje klepeta na več igralcev izboljšalo igro, ker je težko komunicirati z drugimi igralci brez klepeta in kaj je smisel poročanja o bitki med igralcem? Ni klepeta, samo čustveni simboli ... in tudi včasih zamrznejo pri nalagalnem zaslonu, moram nekajkrat znova zagnati igro, da lahko vstopim v igro.
Najboljši, ker jih lahko zbereš vse