Post by boyjumppotimig on Feb 10, 2022 6:19:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 성디펜스RPG:궁수키우기 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci paraları ▞▞▞
▞▞▞ 성디펜스RPG:궁수키우기 2022 version ▞▞▞
Bazen öldürmek güzel
aslında oldukça eğlenceli
The Cook - 3D Cooking Game የተለመደ lagz
Merhaba az önce 3 şey aldım ve hiç almadım
Çok eğlenceli.
Oldukça eğlenceliydi. Sonra ilerlemem silindi
Seviye kısıtlamaları nedeniyle Sert duvara çarpar.
성디펜스RPG:궁수키우기 استراتژی xxip
Güzel oyun, ben de çok beğendim.
İyi oyun, tek şikayetim yeniden doğuşun ne kadar sürdüğü. Kutu daha fazla 9'a izin vermeyene kadar 9'u tuttun gibi görünüyor.. 299. dalgadayım
güzel oyun
Fena değil. İyi bir geçiş zamanı.
İyi
270. seviyeyi geçememek, yeniden doğuştan başka yükseltme yolu yok. Hangi yaş alacak
İyi oyun ama yeniden doğuş 1 ve benzerini elde edemiyorum. Bir yolu varsa lütfen lmk, böylece 3 yerine 5 yıldız verebilirim
İlk yeniden doğuş için eziyet saçma. Son öğütmeyi zorlamak için para ödemek için ağır manipülasyon.
Oyun başlamıyor bile. Aşama 1'e basıyorum ve hiçbir şey olmuyor
oyunu bozmanın bir yolu daha sıfır
İlerlemek çok zor
10/10
İyi oyun. Pürüzsüz grafikler. Derhal ele alınan birkaç küçük sorun vardı. Teşekkürler. İyi oyunlara devam edin.
oldukça bağımlılık yapıcı
güzel oyun ama lütfen yeniden doğuş için ihtiyaç seviyesini azaltın yeniden doğuş yapmak için oldukça uzun bir yolculuk, ayrıca oyun kodları veya görebileceği promosyon kodları, sonra seviyeye göre yapmak yerine daha fazla yay ekleyin veya seviye yükseltme tablosu yapın , karakter ekleyerek bile bazılarını ekleyebilirsiniz
Bu oyunu beğendim. Basit ve sezgiseldir. Alt silah kategorisinin her zaman en uzaktaki düşmanı vurmasını garip buluyorum. Ne güzel olurdu, oyunun başında bir öğretici.
Bu oyunu çok seviyorum, eğlenceli ve zaman öldüren bir oyun, grafik ve tasarım oldukça basit, ancak oyunu oynamayı bu kadar eğlenceli yapan da bu.
Telefonumun 6.1 sürümünde çalışabilmesini diliyorum
güzel oyun
Aşama 300 ve 999'a ulaşmam için 3 günüm var ama yine de bu parayı ve mücevherleri öğütmek için daha fazla zamana ihtiyacım var 999. seviyeye ulaştığımda görevden ödül aldım ve yeniden doğuşu elde etmek için sadece yarısını aldım 1 diğerinin öğütmesi gerekiyor kendi başına. Ama yine de vakit öldürmek için oynamakta sorun yok.
sonsuzun tadını çıkarın. Çok eğlenceli
Zaman geçirmek için iyi bir oyun.
Çok iyi bir oyun herkese tavsiye ederim şiddetle pişman olmazsınız emek var çünkü 1004OHM size de teşekkür ederim böyle güzel bir oyun için için
Menü gitmeyecek mi? Aşamalar başlamıyor. Menü yanıt vermediğinde bile bonus zamanlayıcı geri sayım yapar. Oyun (neye benziyor) Japonca, bazı kısımlar için İngilizce, bazı kısımlar ise İngilizce. Çok cilalı değil.
Güzel oyun, biraz zor.