Post by boyjumppotimig on Feb 10, 2022 6:31:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io - משחק חווה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io - משחק חווה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת משאבים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io - משחק חווה 2022 version ▞▞▞
משחק ממכר אבל אחרי זמן קצר משעמם מאוד
האם זה המשחק שלך האם אלו הביצועים שלך? מה זה עבודה מעולה שעשית מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד משחק גרוע!!! !!!
זה משחק ממש כיפי אומנם חיקוי של slither.io אבל עדיין כיפי ממש
המשחק מאוד משעשע אבל כמות הפרסומות מגוחכת... כל משחק, גם אם 5 שניות אחרונות אתה צריך לראות פרסומת... טיפש ולקחת את כל השמחה מהמשחק...
מושלם משלם
משחק כיף ממש 👌👍🤝
משחק מזדמן מהנה ... כל כך הרבה פרסומות ....
Harvest.io – 3D Farming Arcade Симулационни cvjz
אני אוהב את הרעיון של המשחק יותר מעניין ואומה חקלאית. משחק טוב מאוד תמשיך ככה 👍 👍 👍 👏 👏 ☺ ☺
APK
שיחקתי באפליקציה הזו כדי לפרוק אחרי העבודה. שילמתי עבור המודעה ללא פרסומות כי הן לקחות יותר מדי זמן. אני חושב שנגמרו לי הרמות? אין לי יותר מטרות והמגרש הבא לא ייפתח. זה נראה ריק. עבור אפליקציה בתשלום הייתי רוצה להאמין שלא ייגמרו לי הרמות תוך שבוע של משחק. האם לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? שילמתי על כלום?
השליטה מבאסת, סורי.
iOS.
משלמים על שום פרסומות, אבל עדיין מקבלים פרסומות
אני אוהב את המשחק אבל הפסקתי להתקדם ברמות. אז אין מטרה ובעיני זה הופך את המשחק למשעמם פותר את הבעיה ואני אתן לו 5 כוכבים.
שילם ללא פרסומות ועדיין צריך לצפות בפרסומות כדי לאסוף פרסים. קשה מדי לתמרן את הטרקטור. אין יעד סופי או שינוי רמה.
אחרי איזו רמה אין מטרה להתחרות... מיותר לשחק אם אין מטרות
משחק נחמד אבל אני תקוע ברמה וזה לא מתקדם יותר, וגם לא מוצג לי כמות החבילות שאני צריך לאסוף, לא יודע על שגיאת אפליקציה או איזושהי רמה אחרת. סוג של מאכזב.
טוב אבל יש לו מודעות אבל משחק נחמד 😀
אני אוהב את המשחק הזה במסנג'ר הוא מאוד נוגע ללב אני לא אוהב את זה משחק אבל Majburi isliye main isko הורדה קאר rahi hun download chal like University aap isko dekh Sakun Kitna pata hai sport 500 bharne Patra chahie red Hota Hai מוצע ומדהים אדם
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Casual wbwy
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulácie isrk
המשחק הזה הוא מאוד מאוד טוב😛 אבל פרסומות על פרסומות בבקשה😫🙏🙏הסר את המודעות בבקשה בבקשה
משחק ממש כיף
למשחק יש לפעמים בקרות תקלות ואחרי כל משחק הייתי מקבל מודעה שפשוט תחזק כך שלא ניתן היה לקבל את הפרס מכל משחק. למרות שלמשחק מעולם לא הייתה בעיית חציצה זו, רק פרסומות כדי לקבל תגמולים.
זה משחק טוב אבל הוא מתרסק עליי אז אני נותן לו 3 כוכבים.
io. תוכל לנהוג בטרקטור בכל רחבי השדה כדי לקצור גידולים! צפה בנגרר ערימות הקש מאחוריך שגדל כשאתה קוצר וחורש.
מכ"מים ואני כותבים בקשר להצעה הטובה ביותר שזמינה בשנה האחרונה וגם סוף שבוע נהדר אבל הדבר היחיד שיש לו את אותה סיכה בקולג' אבל זה לא השם
Slink.io - משחקי נחשים APK משתנה בהתאם למכשיר הורדה עבור ...
io - משחק חווה APK.
הפרסומות לא פועלות כמו שצריך. יותר מחצי מהזמן הם ננעלים ואני לא מקבל נקודות על המשחק. מאוד מתסכל. מסיר את ההתקנה של המשחק אחרי שקראתי שהוא ננעל לצמיתות בסביבות רמה 25. לא מבזבז את הזמן שלי על משחק שבסופו של דבר יתגלה כמחמיר.
כיף ומגניב
זה משחק ממש טוב👍 אבל אני שונא דבר אחד זה פרסומות אני ממש שונא פרסומות אבל אני אוהב את המשחק הזה 🎮🎮
זה טוב אבל הפרסומות על המשחק הזה משקרים שאתה לא יכול לגרום לדבר שלך שחותך את החומרים להיות כל כך גדול
כשהתקנתי את המשחק הזה וקודם כל הוא נתקע ואני מחוץ לטלפון וזמן מה אחרי שפתחתי את המשחק הזה והעבודה שלו והמשחק קל, אני אוהב את המשחק הזה.
זה כיף אבל זה סופר מפגר ויש לו מגבלת זמן שזה יכול להיות התאמה של 5-10 בעמידה אחרונה
משחק נפלא ופרסומות מועילות כדי להדריך אותי לעזור לי
ממכר, אבל אחרי הרמות הראשונות אתה צריך לראות תוספות שלמות כמעט אחרי כל משחק. זה מעצבן.
משחק התשואה בחווה באינטרנט. לשחק בחינם
טילל
היה בסדר ועכשיו זה לא עוקב אחרי כמה יבולים נקצרים אז אתה לא יכול להמשיך הלאה. ביקש החזר מאחר שאיננו יכולים לשחק יותר. אף אחד מעולם לא הגיב לבקשתי!
מישחק חמוד
הפרסומות הארורות. ה-collect x2 ממוקם בצורה מעצבנת. אתה מנסח את זה ככה בכוונה לפרסומות. אתה תפגע בו בטעות 3-4 פעמים לפני שאתה יודע לא למהר. הפרסומות הכפויות. אנחנו לא רוצים שיטיחו אותנו בפרסומות. זה משחק מהנה אבל הפרסומות הורגות את זה אחי.