Post by boyjumppotimig on Feb 10, 2022 6:37:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod יותר גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
אני מצטער אבל אני אוהב את המשחק ואני אוהב הכל בו. אבל יש בזה שתי בעיות. אחד כשאתה מתנתק מהמשחק זה שומר הכל על הדמות שלך. זה ממש מעצבן ושניים כשמכניסים קוד זה לוקח הרבה זמן גם אם מצאת סרטונים מועילים איתו עדיין מינון לא עובד. בבקשה תקן את זה זה ממש מעצבן. אה ועוד דבר היה לי את האפליקציה הזו הרבה זמן ואחרי זה היא מציגה מסך שחור למשך שעה והייתי צריך להוריד אותה מחדש.
אני מאוד אוהב להשתמש באפליקציה הזו והיא עוזרת כל כך!
משאיות והאנימציות גרועות זה קשה להתאים אישית אני חושב שזה בגלל שהטלפון שלי לאחור אבל בפעם האחרונה שבדקתי כשהורדתי אותו זה לא היה כרגיל המשחק הזה בפיגור אני השונא הגדול ביותר של משחקי ניק כבר הרבה זמן
הכל נהדר חוץ מתכונת ההעתקה שלך, שלה לאחור. פשוט איבדתי את כל הדמות שלי ואני חייבת ליצור אותה מחדש, תודה שבזבזת שלושים דקות מחיי. עריכה: בדיוק הבנתי איך להשתמש בזה אבל אני לא נפטר מהכוכב האחד שלי כי הדרך שלו יותר מסובכת מהנדרש
משחק מהנה
הייתי נותן לזה חמישה כוכבים אבל כשאני מנסה לפתוח את האפליקציה יש לה רק מסך שחור ואני לא רוצה למחוק את האפליקציה אם אעשה את זה אני אאבד את כל התווים שלי: (תקן את זה ואני אשנה את זה הדירוג
זה משחק מעולה! בֶּאֱמֶת. אבל יש לי כמה תלונות. זה מפגר יותר מדי וזה ממשיך להדוף אותי מהאפליקציה עוד לפני שאני יכול להקיש על המשחק. זה מבריח אותי בכל פעם שאני נכנס למשחק וזה לא ישמור את ההתקדמות שלי. זה איטי אבל אחרי כמה זמן, מדי פעם.. סוף סוף האפליקציה תתחיל לעבוד. אז אני שואל אם תוכל לתקן את האפליקציה עבור באגים ופיגורים ובבקשה להוסיף בגדים מתכווננים. זה יהיה יותר טוב! תודה!
סגנון ופנאי אופנה Nrg מעקב ... | 300x424 px. images אופירה אסייג בצעירותה mako ... The Best 18 Gacha Club Red Outfits.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
אני אוהב את המשחק הזה אבל..פעם אחת יצרתי דמות שלקח לי הרבה זמן אחרי שעזבתי את המשחק וחזרתי אחורה הדבר הבא שאתה יודע שהדמות שלי נעלמה. :/
לפעמים אני עושה דמויות במשחק כשאני משועמם, אבל לפעמים זה היה מעיף אותי החוצה או כשאני יוצא ממנו זה לפעמים ימחק את ההתקדמות שלי בדמות שעשיתי. אבל זה לא קורה לעתים קרובות, אז בסך הכל זו אפליקציה די טובה
איש טוב
Gacha Club Music Video לתרגם ל- עִברִית למדו אנגלית בעזרת ספרים, סרטים ופודקאסטים. כתוביות, תרגום מהיר, שמירת מילים חדשות בלחיצה אחת,
The symphogirls but in Gacha Club. תמונה. 12:55 אחה״צ · 5 ביולי 2020·Twitter for Android · 13. ציוצים מחדש · 41. אוהב · Suwapyon. @mimilkyuu. ·.
הסרתי והתקנתי מחדש! אהבתי את האפליקציה הזו שהיא מביטה אותי החוצה. אהבתי את הדמויות הישנות שלי עכשיו, בגלל זה הלך?!?. זה העיף אותי גם אתמול. אני כל כך כועס עכשיו. בבקשה רק תקן את זה בבקשה
המשחק הטוב ביותר אי פעם.
זה לא נותן לי לייבא דמות גם אם עשיתי את הדמות זה עדיין לא נותן לי לייבא אותה בבקשה תקן את זה, גם זה לא נותן לי לבחור צהוב בהיר לצבע ז'קט או לצבע חולצה, רק לחצאית, שיער, ורוב האביזרים בבקשה תקן את זה!
SpongeBob: Krusty Cook-Off Casual games hlz
זה כיף מאוד, זה מאפשר לשחקנים שלו להביע יצירתיות. אתה יכול ליצור סיפורים מהנים ולעזור לאנשים לצמוח. זה מאפשר להרבה מעצבי אופנה שואפים ללמוד אילו סוגי סגנון נראים טוב.
Gacha Club Casual rpjo
אני בהחלט אוהב את המשחק הזה! זה מאוד כיף ליצור עיצוב דמויות משלך וליצור סרטונים קטנים שלהן. אבל יש לי שאלה, אתה יכול להוסיף עוד שערות או בגדים? אולי הדמויות יכולות לנוע בעצמן עבור האנשים שאינם יכולים לערוך. אתה לא חייב, אגב, בנוסף זה נשמע כאילו זה ייקח זמן. בכל מקרה המשחק הזה מדהים!
אפליקציה טובה, אבל לפעמים היא לא נפתחת ונתקעת על מסך שחור ופשוט נשארת ככה. נתן 3/5 מכמה שהמשחק מהנה, אבל איך יש כמה תקלות שאנשים חווים. אם זה לא מופיע עבורך, ייתכן שאצטרך למחוק את האפליקציה. כן אבל, אפליקציה טובה. תודה.
כוכב אחד כי פעם זה עבד בצורה חלקה אבל עכשיו זה ממשיך להעיף אותי מהמשחק ולהראות: "מועדון Gacha מפסיק לעצור" בבקשה תקן את זה (אני ב-chromebook)
אל תבינו אותי לא נכון זו הדרך האהובה עלי לעצב דמויות שאני יוצר לסיפורים....אבל פתחתי את האפליקציה היום כדי למצוא שכמעט כל הדמויות שלי שיצרתי נעלמו. אני יודע שהם נעלמו כי יש לי תיקיות של צילומי מסך שלהם... אני כל כך מאוכזב... כל הזמן הזה שביליתי... נעלם
מאוד כיף יש לי ערוץ על האפליקציה הזאת שבה אני עושה סיפורים ומאוד נהנתי
אני עושה דמות TAN והפכתי את החולצה לחום כהה כהה עד לנקודה שבה היא הייתה כמעט שחורה והחולצה כל הזמן השחירה. אני יודע שזה בגלל האנשים האחרים שזה ככה אבל זה לא אמור לקרות לדמות שהיא אפילו לא חומה ויותר כמו תפוז! זה מקומם ואני אפילו לא יכול לסיים את התלבושת שלה בגלל זה. לפעמים אני מקבל מודעות שאני אפילו לא יכול לצאת מהן ואני רק צריך להפעיל מחדש את הטלפון שלי. המשחק בסדר ואין הרבה פרסומות.
ממ חמודדדדד
אני באמת אוהב את זה אבל הדבר הרע היחיד בו הוא העובדה שהוא לא שומר, השתמשתי בו בשני המכשירים שלי לאחד יש אחסון גרוע ולשני יש הרבה אחסון, אבל לשניהם יש לא לא לשמור וזה ממש מבאס כשעבדתי ממש קשה על oc וזה נמחק, בבקשה תקן את זה
View 30 נבחרת ישראל שחקנים - gettysmallinterest
חלק מהמשחקים לא מגיבים כשאני משחק במשחק תואם ומנסה להפוך את הכרטיס ואז נגמר הזמן. כנראה משחקים אחרים וגם במקומות אחרים.
אוקיי בוא ניכנס לזה ראשית, הפיגור. עם מידת העדכון שלו הייתם חושבים שהם יתקנו את זה עכשיו, מכיוון שעברו שנתיים בערך מאז השחרור. זה כל כך איטי. אה והבאג שבו אם אני רוצה לוודא שעיצוב דמות נשמר אני צריך לפתוח את הסטודיו. קדימה חברים, אלו בעיות שכולם רוצים לתקן. ולבסוף, הצבעים. לקיחת צבעים לא תעצור את יצירת תוכן nsfw, חבר, תאמין לי. רק יגרום לאנשים להיות יותר יצירתיים.
אני אוהב את המשחק הזה אם אתה אוהב לעשות תלבושות אז אתה יכול להרוויח מיליונים. זה הרבה יותר טוב מהחיים בגאצ'ה אני מאחל לעוד מיני משחקים ותלבושות. ואני מאחל לעוד אביזרים!! בגלל זה אני נותן למשחק הזה 5 כוכבים. נ.ב. אני משחק במשחק הזה כבר שנתיים.
משחק נהדר לעיצוב דמויות, אפילו עם כל התקלות, אבל יש אחד שמטריד אותי ספציפית כבר זמן מה, אני מבין שלא נותנים לאנשים להשתמש בצבעי עור לבגדים, אבל זה עד לנקודה שבה משום מה אני לא יכול לשים את העור צבע עור. בבקשה תקן את זה מפתחים.
Gacha Club 1.1.0 להורדה חינם בעברית. גרסה חדשה של תוכנת Gacha Club גרסה 1.1.0. Gacha Club✓ חינם ... Gacha Club is available for Android and iOS devices.
המשחק הזה מדהים! 5 כוכבים!! אתה יכול ליצור דמות משלך לעשות סרטונים, וזה בחינם!!! השתמש בדמיון שלך! מבחינתי, לא היו לי בעיות עם המשחק הזה! עבודה טובה לוני!! עדכון- חודשיים לאחר מכן, נתקלתי בבעיה הקשה הזו אם זה מוציא אותך מהמשחק באופן אקראי וזה גם לא מציל את הדמויות שלי, עדיין משחק מדהים אבל, הדמויות שלי!! שיניתי את הביקורת ל-3 כוכבים במקום, אם זה יתוקן, 5 כוכבים לכל אורך הדרך
2 כוכבים, זה עבד בעבר ועכשיו בכל פעם שאני מנסה לחדש דמות שהכנתי זה יוציא אותי מהמשחק ללא סיבה, ניסיתי שוב וזה היה בפיגור ותקלה אז ניסיתי לנתק את הטלפון שלי ולהפעיל שוב כדי תראה אם זה יתקן את זה אבל לא, ברגע שפתחתי את האפליקציה זה היה תקוע על מסך שחור במשך 2 דקות עד שהיא תוציא אותי מהאפליקציה... בבקשה תקן את זה זה מעצבן וקורה כל הזמן אבל לא אמרתי שום דבר כי חשבתי שזה רק צריך הפסקה ממני להשתמש בו.
יש לי בעיה עם ייבוא תווים, זה בגלל ה"ערך המשונה" הזה האם יש דרך בשבילכם לתקן את זה? אם כן, בבקשה, רציתי לייבא דמות בלי שום בעיה.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל יש בעיה אחת... הלכתי לשחק אבל אז יש לי תקלה? זה אמר באג ויש לי הרבה אחסון. האם זה קרה למישהו? עריכה: היה כתוב גם שגיאה
🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍
האפליקציה הזו ממש טובה אבל יש כמה גבות שלא הכנסתם מחיי הגאצ'ה הישנים כי יש אנשים שרוצים את הגבות האלו בחיי הגאצ'ה החדשים האלה אז בבקשה הוסף את הגבות האלה וגם כמה צבעים שלא הכנסת מחיי הגאצ'ה הישנים ואני מקווה שתעדכן את האפליקציה הזו בגלל שאנחנו באמת רוצים! אוהב את האפליקציה.
משחק נהדר!
Gacha Club Diverse wsa
Gacha Club Casual rpjo
אני אפילו לא יכול לשחק ברגע שהורדתי אותו לא הצלחתי לפתוח את המשחק אבל אני לא חושב שזה המשחק אבל כנראה חנות Google play אז כן בבקשה תקן את זה!! זה יעזור! אז בבקשה תקן את זה תודה לך.
השתמשתי כמעט בכל משבצות הדמויות ואני אוהב איך אתה יכול להזיז חלק מהדברים כמו אביזרי שיער ולשנות גם את קווי המתאר. יש עוד המון שהייתי רוצה לדבר עליהם אבל אני לא רוצה להאריך את זה.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
אני באמת חושב שזה משחק מעולה. לפעמים, זה מוציא אותי באקראי! פעמים אחרות, זה קופא ואז מעיף אותי החוצה! לכן דירגתי את המשחק הזה ב-3 כוכבים. בבקשה תקן את זה! שיהיה לך יום טוב.
Gacha Club Diverse wsa
♡זה המשחק הטוב ביותר להכנת OCs או ליצור אנשים מהחיים האמיתיים, אבל יש לי כמה הצעות.. 1 מדור מגדר שבו אתה יכול להחליף בין המינים. 2 חיות! אז אתה יכול לעשות גם OCs של בעלי חיים! גם חיות הן אנשים. סליחה אם אני מבקש הרבה. תודה, לונימה!♡
כן! המשחק הזה הוא הטוב ביותר. אבל, אולי תנו לנו יותר חפצים ורקעים? ותנו לנו ליצור רקע? סקירה אומרת שאתה יכול אבל אני לא יכול משום מה. אבל כן, אתה לגמרי צריך לתת לילד שלך לשחק את המשחק הזה! זה הרבה יותר טוב מחיי גאצ'ה עבור הבגדים והמספר. וזו ביקורת של ילדה בחטיבת הביניים! אני אוהב, אוהב, אוהב את זה! נא להקשיב להצעות. אני יודע שתצליח, לוני. אתה תמיד עושה. תודה לך לוני, מעולם לא אכזבת אותי! ☺
Gacha Club מאפשר לדמויות ללבוש אביזרים
טוב!
אני אוהב את מועדון הגאצ'ה, הנייד הוא נהדר אבל מאז שיש לי את הכרומבוק שלי ורציתי לשחק בו, זה לא היה כל כך נהדר. לא רק שהאיכות גרועה יותר, אלא שהוא ממשיך לסגור את האפליקציה, מה שהוא לא עושה עם האפליקציות האחרות שלי. זה יעזור לתקן את זה