Post by boyjumppotimig on Feb 10, 2022 6:47:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Αρκετά καλά
Τρελή διασκέδαση, αλλά σε ένα επίπεδο, βάλτε μια διαφήμιση συνέχειας αντί για παράβλεψη χωρίς διαφήμιση ανταμοιβής
Είναι εντάξει, απλά δεν το βρήκα τον τύπο του παιχνιδιού μου
Imlrove το hitbox για τις αιχμές.
Ετσι κι έτσι...
Καλός
αυτό το παιχνίδι είναι ηλίθιο.
Κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα για να καθαρίσετε τον ...
Θέλει υπομονή και ηρεμία. Θα φαινόταν πραγματικά υπέροχο σε μεγαλύτερη οθόνη
μην παίξετε ξανά αυτού του είδους το παιχνίδι. Τα παιχνίδια Infact Game shakers είναι betteeeerrrrr tttthhhhhaaaannnnn yyyyyoooooouuuuurrrrrssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απολύτως καλό αυτό το παιχνίδι είναι πράγματι 6 αστέρων συνεχίστε την καλή δουλειά!!
Πώς να ξεκλειδώσετε νέους νίντζα;
Διορθώστε τα hitbox σας. Αποφεύγω μια ακίδα και με σκοτώνει. Επίσης, το να είσαι στο πλάι των ακίδων δεν πρέπει να σε σκοτώνει. Αυτά τα υπερμεγέθη hitbox αισθάνομαι άδικα και με έκαναν να σας δώσω χαμηλές βαθμολογίες. Έκαναν επίσης τα επίπεδα άσκοπα δύσκολα. Εάν θέλετε να κάνετε ένα επίπεδο δύσκολο, τότε δυσκολέψτε το στην πραγματικότητα αντί να βασίζεστε στο μέγεθος του hitbox σας.
Τα χειριστήρια είναι πολύ κακά
Ninja Tobu Action nthq
Δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού μου
Ωραία παιχνίδια
Fu this Shi Το χειρότερο fu πράγμα που έχει παίξει ποτέ
Νομίζω ότι πρέπει να πληρώνομαι ως δοκιμαστής παιχνιδιών.
Οι αιχμές έχουν μια αόρατη γραμμή έξω που μπορεί να σε σκοτώσει, νομίζεις ότι πέτυχες μια ακίδα όχι όχι το διπλάσιο αλλά το μισό είναι αόρατο
Υπέροχα στην αρχή, αλλά τώρα έχουν φύγει όλες οι αγορές και τα ξεκλειδώματα μου, το παιχνίδι δεν θα κατέβει πια. Ξόδεψα πολλά, είχα έναν αθάνατο πρωταθλητή τώρα είμαι πίσω στο τετράγωνο 1. Είμαι πολύ αναστατωμένος 😡
Τα καλύτερα εστιατόρια κοντά σε: The Galaxy Theatre, Σιναγκάβα
Πραγματικά δεν μου αρέσουν οι πιθανότητες να πάρω χρυσά
Δεν είναι πολύ δύσκολο και όμως καθόλου εύκολο πάντα μια νέα πρόκληση για το μυαλό και την υπομονή σας γεμάτη διασκέδαση και απογοήτευση
Δολοφόνος της διασκέδασης. Πολύ δύσκολο. Σίγουρα ένα παιχνίδι που βασίζεται στον χρόνο αντίδρασης. Όλοι οι νίντζα μπορούν να αγοραστούν με νομίσματα. Τα νομίσματα είναι κοπιαστικές εργασίες ή μπορείτε απλώς να στείλετε ανεπιθύμητες διαφημίσεις ρολογιών. -Μετά από 2 ημέρες παιχνιδιού και παρακολουθήθηκαν περίπου 300 διαφημίσεις, πήρα τα πάντα εκτός από 4. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Μην απωθείτε από επαναλαμβανόμενα αντικείμενα. Δεν νομίζω ότι το 2500 είναι μια επιλογή μέσω κουτιών, αλλά αν είστε λάτρης των πάντων, περιμένετε 150 νομίσματα και αγοράστε το κουτί 4 ειδών. Θα πάρετε αιθέριο τελικά. Μόλις πήρα τον Κιμ Γιουνγκ Ουν.
Υπέροχο παιχνίδι, αν και έχει ένα θέμα που μερικές φορές κάνω κάτι που αναφέρεται στις αποστολές και δεν μετράει, διορθώστε
Μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι που πήγα να παίξω σήμερα και έναν χαρακτήρα που είχα ξεκλειδώσει (νομίζω ότι ήταν μια τίγρη ή κάτι που όταν τον χρησιμοποιούσα περνούσε ακριβώς μέσα από τα νίντζα με το φως που συνήθως σε αναπηδά) αλλά τώρα μπορώ Δεν τον χρησιμοποιώ και έφυγε; Σούπερ αναστατωμένος διορθώστε αυτό και θα βαθμολογήσω με 5 αστέρια.
Ninja Tobu Acción jugh
Ninja Tobu ஆக்ஷன் nwtj
Κατεβάστε Absolute Drift 1.0.8 APK Android com.noodlecake ...
Πραγματικά καλό παιχνίδι, καλά γραφικά και όλα είναι καλά. Κρίμα που είναι νεκρό
Συνεχίζει να συντρίβεται ενώ ανοίγει το παιχνίδι στο galaxy s20 μου (τρέχει το one ui 3.0 beta αν αυτό έχει σημασία)
Κάθε φορά που προσγειώνομαι σε μια πλατφόρμα και θέλω να περάσω στο πλάι της, καταλήγω να την ξεπερνάω και να πέφτω στις αιχμές παρακάτω... GAME LOGIC 100
Το καλύτερο παιχνίδι για να περάσει η ώρα θα το συνιστούσα 100 τοις εκατό
Είναι ωραίο να έχεις ένα παιχνίδι που δεν είναι σαν hey ας προσθέσει ένα battle royal. Το θέμα μου είναι να εμμένετε στο παιχνίδι σας και είναι φοβερό.
Mr Autofire Laga nni
Το τηλέφωνό μου τελείωσε από μπαταρία ενώ έπαιζα και έχασα όλη την πρόοδό μου.
Πάντα κολλάει ακόμα και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι
Είναι δύσκολο να πάρεις νομίσματα
Ninja Tobu Action nthq
Ninja Tobu ஆக்ஷன் nwtj
Κατεβάστε μουσική aitraaz. Η ταινία κατεβάσετε δωρεάν για ...
Ήταν καταπληκτικό... μέχρι που όλη μου η πρόοδος εξαφανίστηκε μαγικά... βοήθεια;
Προσθέστε άλλες γλώσσες...
λίγο δισκολο αλλά είναι τέλειο
Make Them Fall Ninja APK - Τελευταία Έκδοση 4.0 - Παιχνίδι ...
τέλειο παιχνίδι. Απλή. Θανάσιμη Συμμετρικότητα στα καλύτερά της. Απλώς θα ήθελα να ήξερα εάν ο εξοπλισμός επηρεάζει ή όχι τις ικανότητες του νίντζα σας στο παιχνίδι. Παρακαλώ απαντήστε. Ty. GLHF!
Όταν κατεβάζω αυτό το παιχνίδι δεν με αφήνει να το κατεβάσω για να διορθώσω αυτό το σφάλμα
Μετά την ενημέρωση, η λειτουργία Endless είναι πολύ απογοητευτική με τους νέους αμυντικούς μηχανισμούς του εχθρού. Ωστόσο, είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, τα power up είναι μια ωραία προσθήκη, αλλά τα shurikens δεν έχουν και πολύ νόημα. Με αυτά τα λόγια, δεν βρίσκω το παιχνίδι τόσο διασκεδαστικό και χαλαρωτικό, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να διορθώσετε με την επόμενη ενημέρωση. Επίσης, αν σκοπεύετε να τηρήσετε τις αλλαγές, υπάρχουν σφάλματα με αλληλεπίδραση χαρακτήρων με επιφανειακά άκρα, μερικές φορές κολλάτε στον αέρα, άλλες φορές γλιστράτε από τις άκρες.
Το παιχνίδι είναι εντάξει στην καλύτερη περίπτωση. Τα χειριστήρια είναι χάλια! Και ο ρυθμός με τον οποίο ανεβαίνει η οθόνη όταν ανεβαίνετε είναι μπερδεμένος. Όταν ανεβαίνω γρήγορα υστερεί, επομένως δεν μπορώ να δω τι υπάρχει μπροστά. Είναι δύσκολο να πας γρήγορα, το παιχνίδι θα πρέπει να με υποστηρίζει (τον παίκτη), αλλά δεν το κάνει. Και ο χαρακτήρας κολλάει πολύ όταν σύρετε δεξιά ή αριστερά στην ίδια βάση. Το παιχνίδι θέλει πολλές διορθώσεις. Ο ρυθμός με τον οποίο μπορούμε να συλλέξουμε νομίσματα είναι πολύ χαμηλός σε σύγκριση με το κόστος της παράλειψης αποστολών. 1 αστέρι είναι γενναιοδωρία.
Το πιο τέλειο παιχνιδι
- Δεν υπάρχει κουμπί για να απενεργοποιήσετε τη μουσική. - Δεν υπάρχει κουμπί για να επιστρέψετε στο σπίτι όσο ο Ninja είναι ακόμα ζωντανός. Νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα νέο παιχνίδι λόγω των βασικών λειτουργιών που λείπουν. Αλλά αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2016! Πώς θα μπορούσε ένα παιχνίδι που έχει 1 εκατομμύριο λήψεις από το 2016, να μην έχει βασικά κουμπιά για τέτοιες λειτουργίες;
Ένα καλό παιχνίδι και ένα προκλητικό παιχνίδι. 5 αστέρων για αυτό.
Επιβιβάστηκα πολύ γρήγορα
Ουάου χωρίς καθόλου διαφημίσεις. Και ευχαριστώ για το υπέροχο παιχνίδι.